Umeå

Hej!
Var i Umeå i går och det blev en besvikelse. Nya rön visar att man utvecklar allergi runt proteser gjorda av titan och det är speciellt på kvinnor eftersom anläggningsytan är mer koncentrerad. På män är ytan större och slitaget blir inte lika koncentrerat som hos kvinnor. Så det är alltid killarna som klarar sej bättre. Kvinnor klarar det bättre om man inte har två titanproteser, så jag får vika mej och tänka längre fram. Det blir en plast och porslinsprotes på höger sida. Operationen är inte heller aktuell förrän om ca 4 veckor. Vänta, vänta och åter vänta.
Men lite ljusglimtar finns det ju i alla fall. Jag ska gå på 40 års fest den 6 mars och så ska jag på föreläsning om hästars beteende och om foder. Det blir också lördag den 6 mars, fast på dagen.
I helgen åker vi till Umeå på hopptävling. Angelina ska dit och skutta med Vannis. Det ska då bli mildare men kanske lite snö i stället. Patrik ska köra så det blir kul och skönt. Jag är ingen vidare chaufför (hihi).
Kram An1

Motion

Hej!
Va härligt det är nu när det är mycket ljusare. OS på TV är ju bara kanon. Sport så fort man slår på Tv:n.
Jag ser ju faktiskt inte bara på TV, måndagarna är jag på vattengympan. Tisdag och onsdag åkte jag skidor. Jag kämpar på med att motionera och vara i gång så mycket jag kan för att vara i god kondition till operationen.
I lördags var det flärdkväll på folkan. Det var skitroligt. Synd bara att man blir så fort trött.
Det var ju kanonväder i helgen då var vi ute och grillade korv och körde lite skoter.
I veckan har Patrik varit i Göteborg så jag har fått sköta eldning och skjutsning själv. Naturligtvis blev det ju så här kallt så nog har jag fått elda alltid. Har varit och handlat skidgrejor med syrran. Hon åker ju till Mora nästa helg och åker tjejvasan, heja,heja. Hon sprang Stockholms tjejmil i höstas, hon är duktig hon. Nu ska jag ut på en handikappsväng med skidorna (hihi).
Kram Anette.

Hallå!

Hej!
I dag har vi varit på Leos lekland med fritids. Det var lagom mycke folk. Barnen lekte länge men var nog ganska slut efter dagen. Vi var många föräldrar som skjutsade till Leos. Det var trevligt att sitta och samspråka.
I lördags var jag på tjejmiddag. God mat och gott vin. Vi umgicks till halv tre på natten, jättemysigt. Tack tjejer för en jättetrevlig kväll.
Den jävla snön faller som vanligt, tur att vi har Gullan.
Kram Anette.

Romantik

Hej!
Jag och Lisabeth var på bio nu i kväll och såg PRINSESSAN OCH GRODAN. Det var så romantiskt. Filmen var så romantisk så ungdomarna som satt framför oss började pussas i slutet på filmen. Det var så gulligt. Sex ungdomar i 14 års åldern var och såg premiären. Man märkte att dom var roade för den var verkligen rolig. Men den hade ett budskap och det var naturligtvis kärlek. Och det märktes på dom i slutet av filmen ååå va gulliga dom var.
Jag var och handlade på ICA i Kåge i dag och när jag skulle betala hade jag ingen börs med mej. Jag hade lagt telefonen i min tygpåse och tyckte väl att den var tung nog när jag for hemifrån. Så när jag skulle ta upp börsen ur tygkassen så låg ju bara telefonen där. Pinsamt!!!
Tur att jag var med mamma så hon fick lägga ut.
Annars har jag åkt lite skidor i dag, tvättat och skottat stallet. Ser på terminator nu, inte så bra. Det är roligare att skriva och se på annat smått och gott på datorn. Nu ska jag gå i duschen å sen sova.
God natt/Anette

Besked

Hej!
Har fått kallelse från Umeå i dag. Ska infinna mej i Umeå den 23 februari. Då ska jag ta prover (blod), ska röntgas, kolla EKG, träffa ortopedläkaren och anestesiläkaren (narkos). Sen är det bara att åka hem och vänta på besked om operationsdag. Inom två veckor är det nog skuret och klart. Nu är jag lite skakis. Det var ju inte någon lek precis. Men om resultatet blir lika bra som det första benet så är det såååå värt det.


Nu ska vi tänka på annat en stund. Lisabeth är sjuk, väldigt förkyld. Hon var hemma från skolan i dag och i morgon också. Men vi ska gå på bio i morgon och se prinsessan och grodan. Jag får ge henne alvedon så hon orkar. Hon fick presentkort till bion av en kompis när hon fyllde år. Så nu ska hon utnyttja det.
Ska sova nu.
Kram Anette.

Snö och kyla

Hej!
Man har ju glömt bort hur det är att bo i norrland. Det här är en vanlig vinter, men det brukar ju inte vara så här mycket snö och så här kallt. Nu längtar man efter lite värme. Har varit och köpt handskar i dag. Det är så kallt så att man måste ha nya varma vantar. Både jag och Lisabeth behövde nya handskar.
Skjutsade Angelina till ridhuset i kväll. Hästen var alldeles skogstokig. Hon sparkade bakut och brallade hela lektionen. Det är nog vårkänslor som har spirat i det lilla livet. Förhoppningsvis lugnar hon ner sej om några veckor. Det blir att rida hemma på gården tills ilet har gått över.
Jag längtar att hälsa på lillasyster Anna som har renoverat köket. Kommer så fort vi kan och får.
Har inte fått besked från Umeå ännu.
Blev just inbjuden på tjejkväll med middag på lördag kväll, va lyxigt. Då ska jag dricka vin!!!!!!
Kram An1

Galna Vannis!

RSS 2.0