Umeå

Hej!
Var i Umeå i går och det blev en besvikelse. Nya rön visar att man utvecklar allergi runt proteser gjorda av titan och det är speciellt på kvinnor eftersom anläggningsytan är mer koncentrerad. På män är ytan större och slitaget blir inte lika koncentrerat som hos kvinnor. Så det är alltid killarna som klarar sej bättre. Kvinnor klarar det bättre om man inte har två titanproteser, så jag får vika mej och tänka längre fram. Det blir en plast och porslinsprotes på höger sida. Operationen är inte heller aktuell förrän om ca 4 veckor. Vänta, vänta och åter vänta.
Men lite ljusglimtar finns det ju i alla fall. Jag ska gå på 40 års fest den 6 mars och så ska jag på föreläsning om hästars beteende och om foder. Det blir också lördag den 6 mars, fast på dagen.
I helgen åker vi till Umeå på hopptävling. Angelina ska dit och skutta med Vannis. Det ska då bli mildare men kanske lite snö i stället. Patrik ska köra så det blir kul och skönt. Jag är ingen vidare chaufför (hihi).
Kram An1

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, vad säger man!!! Men det är ju endå tur att de forskar... Men tråkigt att det skulle skjutas upp så länge med operationen.....

Kämpa på!!!

Hälsa Ina lycka till i helgen!

Kram

2010-02-24 @ 21:20:50
Postat av: Tommy

Nej vad tråkigt att du måste vänta. Det där andra låter ju inte så kul men det får du nog förklara närmare nån gång! Lycka till i Umeå! Å nog är väl du en bra chaufför??? Kram på dig å hör av dig om du skulle vilja träffas å äta lunch!

2010-02-24 @ 23:19:17
Postat av: Lotta

Tråkigt med operationen.. men man får väl hoppas att dom vet bäst!

Lycka till i helgen!:)

2010-02-25 @ 22:41:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0