Ny operation

Hej!
Internet laggar på den här datorn så det blir inte så mycket skrivet. Har varit på julbasar på fritids idag. Barnen hade gjort så fina saker som vi vuxna fick köpa. Pengarna går till barnens fadderbarn.
Var och tog sprutan i går. Armen var helt bortdomnad och ond i går kväll och i natt. Men i dag har det blivit bättre. Fick tyvärr feber under dagen men jag käkar alvedon så då lever man ju.
Jag ser fram emot helgen då jag ska gå på Krutov med Patrik, Yvonne Stenman, Ulf Lindkvist och Matte Lundstedt.
Var på återbesök i Umeå. Ska få operera andra benet i februari/mars. Dom har inga köer just nu så det blir snart. Det blir samma protes som den jag redan har.

Visst är jag snygg. Robbot är vad man är. Kanske en terminator!
Ser ni höger va snygg och ond den är, men det är snart ett minne blott.
God natt!
Kram Anette

Ledig dator

Hej! Passar på att skriva lite när nu datorn är ledig.
Jag åkte skidor i går, härligt. Men nu verkar det som om den där härliga snön ska tina bort. Det känns ju mindre kul. Livet rullar på. Vet inte om vi lyckas behålla skolan men alla har då kämpat.
Har haft tur i helgen och ätit borta både lördag och söndag. Det kallar jag lyxhelg.
Såg hockey hemma i lördags, dock inte hela matchen men de jag såg var bra. Ska gå ut och skotta stallet nu innan jag far på rehabbadet.
Kul att du tittade in!
Kram Anette

Minns ni huset.

Nu påbörjas rivningen.

Härliga bilder.

Nu är det inte mycket kvar.

Nu är det snart helt borta.

Sen var det bara att städa bort.
Hej Svejs!

Snö

Hej!
Skriver först grattis till syrran i Björksele som har skjutit en kalv den här jakten. Hennes hund Essan hade ställt älgen.
Jag var och hälsade på min höftkompis Lollo i Umeå i onsdags. Det var jättetrevligt. Vi fikade gofika och sedan provade jag skor utan resultat.



I fredags var jag med några jobbarkompisar på spa. Det var både härligt och plågsamt. Jag fick fotvård, vaxning av ben och ögonbrynsplock plus färgning av ögonfransarna. Det blev lite kallt att ta bort vinterpälsen, hihi.

Det blev äntligen lite snö. Tösnö så då passade Lisabeth på att göra snögubbar. Blöt var hon oxå, tur det finns element.


Visst är den fin.
Det blev middag hos Anna och Fredde med trevligt sällskap av deras grannar på lördagkväll.

Ska nu göra i ordning mej för att rädda skolan. För den har dom ju tänkt lägga ner. Det vore ju synd. Jag kan inte förstå hur alla människor ska rymmas i städerna. För det är ju det alla vill, då kostar det ju mindre. Förr fanns det pengar till skolor, äldrevård och sjukvård, men i dag finns det inga pengar. Det kan ju inte vara så att vi har fått mindre skattepengar. Det måste ju bero på att det sitter inkompetenta människor som tar hand om och gör skitdåliga budgetar. Dax att utbilda ekonomerna. Pengarna räcker kanske inte till fula Fallosar på stan. Vi kanske skulle ha lagt dom pengarna på dom gamla och Sjuka i stället. Fy fan va förbannad man blir.
Ses!
Kram An1

Uppdate

Hello!
 Tror ni att jag har blivit internationell. Nä, testar bara. Ny header och nya inlägg. Nu ska jag försöka skriva lite, har haft lite semester en stund från bloggningen. Ska till Umeå i morgon och hälsa på Lollo, min höftkompis. Det blir roligt att göra en utflykt. Nu måste jag lägga Lisabeth hon är trött. Ses!
Kram Anette

RSS 2.0