Höjdhopp

Hej!
Snön faller som vanligt. Jag tror jag ska strypa skoterkillarna som önskar snö vid varje aftonbön. Man kan ju förstå att grabbarna är lyckliga som köpte varsin skoter i höstas. Det är länge sen det var så här bra skoterföre. Man får ju också vara glad för sin konkurrent, Gullan, traktorn alltså. Hon har ju gjort några timmar här på gården.
I morse var det skjutsning till ridhuset. På dagens schema var det höjdhoppning. Angelina och Vanillin hoppade 120cm, så högt har dom inte hoppat tidigare.
När vi kom från ridhuset fick Patrik och Gullan en utryckning. En kille körde av vägen hos grannarna. Han mejade ner deras mjölkpall och klippte nästan vajrarna på elstolpen. Vänster framskärm och kofångaren blev bara skit. Tur att det var snöskottning så traktorn var i gång.
Nu blir det hockey, men jag ska först gå ut och ge hästarna hö. Tack för i dag.
Kram An1

Kommentarer
Postat av: Anna

Borde inte vara så stort problem med Gullan, själva har vi David!!! Han har varit guld värd denna vinter. :) Otäckt att man ska tvingas att närvara vid olyckor... tur att det slutade bra!

Kändes riktigt bra med seger för AIK!!!!

Låter som att dottern i huset är riktigt på G... riktigt höga hinder!!!!

Nu börjar det snart vara dax att komma förbi.... för att se sjukhuset!!!!! ;)... Nä då... det blev bra! Ljust och fint!!! Ha det bäst!

2010-01-30 @ 21:59:14
Postat av: Lotta

120cm! de va som tusan! kul för Angelina att ha en sån fin ponny!:)

2010-02-01 @ 21:01:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0