Det var inte i går!

Hej!
Det har ju inte hänt så mycket på min blogg på ett tag, men det är som det är. Det är ju kul att ni kämpar och läser och tittar in fast det inte händer så mycket (hihi).
Vi har fått en ny familjemedlem. Den är gul och stark. Den brummar och det gillar ju pappan. Det är nästan så att det är en konkurrent. Men jag tror att jag vinner i längden ändå.
Jag fick åka in och kastrera katten akut. Hon hade fått livmoderinflammation. Livmodern ska i vanliga fall vara som en sytråd men Esses var tjock som som en prinskorv. Om den hade spruckigt hade hon dött. Nu har vi tagit bort stygnen och hon har fått maskmedel som man sätter bak i nacken. Så hon är som en ny katt.
Det andra som har hänt är att Angelina har opererat näsan. Vi var in på lassa i torsdags. Hon har tagit bort köteln längst in bakom näsväggen och bränt näsmusslorna. Det var jättejobbigt för henne första natten och dagen. Men hon är jättemycket bättre i dag. Hon har varit så tät av allt blod och snor. Hon sköljer näsan med koksalt som hon sprutar in i näsan med en jättestor spruta. Hon är verkligen superduktig! Det har blivit en hel del ridning för tjejerna under jullovet. Dom har ridit djupsnö en del, det tycker dom är jättekul.

Lisabeth och Hamilton.

Angelina nyopererad. Sover på narkos. Lilla hjärtat puss.

Lite blodigt är det!

Braveheart.

Drogad katt. 10 dagar i tratt var inte kul för katten.

Esse kan just så pass sitta.

Patriks nya kärlek.

Den är stark också. Puss

Lisabeth och Hami i djupsnö.

Angelina och Vannis i djupsnö.
Tack för i kväll.
Kram Anette.<3<3

Kommentarer
Postat av: Anna

Här har det hänt grejer... kul! Vilka bilder... Båda Ina och kissen... tur de är bättre nu! Och en riktigt fin Header. Börjar vara dax för er att komme förbi på ca en vecka, här har det oxå hänt grejer! Sköt om er nu! Massa kramar och pussar till er alla

2010-01-26 @ 21:30:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0