Måndag igen!

Hej!
Det är ju lite kamp om datorn här i huset så det är inte varje dag man får komma till så att säga. Men va har hänt sen sist. Jo, jag fortsätter bränna pengar. I torsdags köpte jag en ny tvättmaskin, den gamla hade gett upp. Det är ju inte så där jätteroligt att bränna pengar på en tvättmaskin men hellre det än att tvätta för hand. Mamma och pappa skjutsade och hjälpte till. På fredag tvättade jag flera maskiner, det fanns så många bra program i den nya tvättmaskinen. Jag vilade mellan tvättarna för vi skulle gå på bio på kvällen. Barnen var lediga från skolan så vi fick sovmorgon.
Nu ska jag betätta om en telefon som har återuppstått. Angelina var i Malå på sportlovet, det var första veckan i mars. På kvällen när dom hade kommit in och satt och myste framför en film så dog telefonen. Den låg i fönstret på laddning. Det bildades kondens på fönstret som rann ner där telefonen låg, så telefonen blev fuktskadad. Vi gjorde efter konstens alla regler och torkade den i ugnen och på elementet i flera dagar. Sen provade vi starta den, men nä det var kört. Angelina fick en ny telefon när hon fyllde år den sista april. Två telefoner fick vi återställa för att dom inte funkade. Det var alltså två helt nya som bara slog av sej själv när det kom ett sms. På el-giganten tyckte dom att vi skulle prova en helt annan modell. Så vi la på sexhundra kronor och köpte en annan modell. Den funkade skitbra tills...... Ja tills i torsdags. Fyra månaders hållbarhet, va är det med telefonerna. Angelina var naturligtvis upprörd och alldeles förtvivlad. Hon letade fram sin gamla fuktskadade telefon bara för att testa den. Det hade hon även gjort en gång under sommaren  bara för att testa om den startade. Å visst startade den i somras men bara för att slå av sej igen. Men i torsdags kväll så startade hon den igen och testade och vet ni vad? Den har inte slagit av sej än. Så nu funkar den, efter ett halvår.
Vi var och såg flickan som lekte med elden, den var också bra, precis som män som hatar kvinnor. Men det var lite jobbigt för mej att sitta på bion för det var inte så långt mellan raderna. Tur att filmen var bra så kändes det mindre jobbigt att sitta.
På lördag var vi hemma under dagen och polimasade. Vi gick över till Larsa och Lotta och såg hockeyn. AIK vann, så bra dom är.
I går söndag så var det Klutmark som gällde. Folkrace stod på schemat. Patrik ringde hem på morgonen och sa att jag skulle ta med hans race-kläder för det fanns en bil över som han skulle få köra. Lotta kom och hämtade mej klockan tio. Hampus hade lite otur, han tappade ett däck i sista kvalet. Annars hade nog en finalplats varit säkrad. Patrik körde allt som gick med den lånade bilen men han nådde ingen finalplats. Ossian fick köra final och han kom trea. Johnny och Madde körde också finaler deras bil gick som ett skollat troll. Det var en blåsig men härlig dag. Skriver ett litet inlägg i kväll om måndan!
Kram Anette.

Kommentarer
Postat av: Frida

Jag vill också se den filmen, nu blev jag lite avis!

2009-09-28 @ 13:32:56
URL: http://thewicked0ne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0