Det blå pillret

Hej!
I går tävlade Angelina med Vanillin. Det var hoppning, 70 och 80 cm. Första rundan var hon jättesnabb, omhoppningstiden var 25,08 sek. Amanda var tvåa på Indiangirl, jätteduktiga tjejer. Den andra rundan gick också jättebra, den omhoppningen gick på 26 sek. Angelina och Vanillin vann bägge klasserna.

Grattis Angelina och Vanillin till första platsen. Puss gulltroll!

In Action.

Grattis Amandagumman  och Indiangirl.

I dag var det spännande här i östra byn. Stutarna skulle hem till lagårn. Dom var för starka för att knytas upp bakom traktorsläpen som vi brukar göra när det var kvigor. Det slutade med att alla gick lösa. Grabbarna föste dom med mopederna, men det höll på att gå illa. Dom skenade nämligen in mot byn. Killarna lyckades få stopp på dom just innan Håkan och Annas gård. Deras hästar var nära att ta till flykten. Det hade verkligen varit pricken över i om vi dessutom hade varit tvugna att jaga fem hästar. Som om nio tjurar inte var nog!

Men det slutade bra. Stutarna kom till lagården om något mer slut än va som var tänkt. Jag tror att alla var ganska slut av all spänning.

Har kört lite bil i dag också, men jag är ingen chaufför än. Jag måste hjälpa till att lyfta benet till kopplingen. Men jag tycker att det är bra träning att trycka in kopplingen.

Ska sova nu. God natt!

Kram Anette
Glömde säga att det sista blå pillret är taget nu i kväll. Hoppas värken inte blir hemsk i morgon.


Kommentarer
Postat av: Anna

Hoppas att det gått bra i dag utan tyngre droger ;)!

Jippie... grattis till Angelina!

Syns någon dag!

2009-09-21 @ 19:58:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0