Rallycross

Lördag morgon kl. 06.00. Ta ut hästarna. Fixa frukost. Lasta husvagnen med mat. Väcka "Bebben", inte det lättaste.
Ante och Emelie kommer. Dom kör upp rallybilen åt oss och vi tar husvagnen. Arrangörerna hinner ringa och fråga var vi är någonstans, men vi var ju på väg så det var ingen fara. Vilka arrangörer! Som tur var körde vi in båda ekipagen på banan. Det var så morgonkallt med snålblåst så vi tjejer satt inne i husvagnen och myste medan killarna fixade med rallycrossarn.
Första hitet gick så där, Patte hade en sjunde tid. Han var inte alls med i starten. Teknisk flagg pga öppen förardörr.
Andra hitet likaså, sov i starten och var med i en startsmäll. Blev utknuffad ur banan, syndaren fick svart flagg men vad hjälper det när man behöver en bra tid.
Tredje hitet, måstehit. Behöver en tid för att få köra b-final. Under press funkar det ju riktigt bra. Fick en andra tid. Klar för B-final.
Vinner b-finalen snyggt och prydligt. Varför måste det alltid vara så spännande och lång väg till A-finalen?
Tar starten i a-finalen och leder ett par varv. Men att ha Dahlberg efter sej är ju lika med döden. Lika bra att flytta på sej innan han kvaddar bilen för en. Han kör över en om han måste. Vi slutade på en fjärde plats, men nu klättrade Patte till en andra plats i sammandraget. Finalen går i Luleå den 5 september. Då ligger jag nog och skriker av smärta hoppas jag.
Vi checkade in på ansia campingen med Larsa och Lotta. Käkade middag ute i solen. Det var riktigt härligt. På kvällen umgicks vi med Hjärtbergs och Loggerts som också låg kvar på campingen. Det var riktigt trevligt. Vid tiotiden drog vi oss tillbaka för att duscha och gå och sova. Man blir väldigt slut av att vara ute en hel dag.
Kram Anette.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0