Ungar och hästar

Hej!
Få se! Det regnade visst även den här dagen. Folkrace på Klutmark och regn, inte roligt. Men pojkarna var vid gott mod och gjorde det dom skulle. Med andra ord tog sej till final. Hampus blev 5a i B-final, Ossian blev 3a i B-final och Oliver vann. Vilken dag! Oliver blev först att få köra A-final, grattis. Sen drog det ihop sej. Den stora drabbningen A-final. Oliver kom ut bra och låg 2a men det blöta underlaget och fler viljor slutade med att han blev stående i en sandvall. Men han blev 5a och det var riktig rolig. Nu är dom på gång så vi hoppas det blir fler tävlingar under hösten.
Men, men det var inte så roligt innan jag kom mej iväg till Klutmark. När jag tog ut hästarna på morgonen var Vanis ordentligt halt. Hon stödde inte på höger bakben. Två sår från broddarna hade hon på kotan. Fan! Det var bara att smörja med Helosansalva och linda så inte flugorna kom åt. På aftonen när vi tittade till henne hade svullnaden lagt sej och hon haltade inte så mycket. Nu på morgonen när vi kollade igenom henne hade hon även ett sår på höger fram ball så hon har fått gå med transportskydd på sej i hagen för att inte flugorna ska komma åt. Det är rent mycke flugor.
I dag har jag, Angelina och Lisabeth plockat hallon hos mormor. Lisabeth fick åka till Storbränna med moster och kusinerna då gick jag, Angelina och morfar ut i skogen för att kolla om blåbär. Det finns inte jättemycket men några liter ska vi väl få ihop. Vi hjälptes åt att plocka en halvliter.
Efter middan var vi till Storbränna och firade Pontus som fyllde år. Vi åkte till en sjö som kallas hundtjärn, där badade barnen och hundarna.
 


Inte jättevarmt men helt okej. Vi drog hem husvagnen, den ska vi göra i ordning för vi åker till Älvsbyn på tävling i helgen.
Tack för i dag!
Kram Anette.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0